šŸŽ„ DĆ© online slager voor de feestdagen
Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

Voor in het gourmetpannetje: pittige biefstukjes

Ingrediƫnten

  • 4 kogelbiefstukjes (MRIJ van Piet, of gebruik de biefstukjes uit een van onze Gourmet pakketten)
  • 1 rode peper
  • 30 g verse gemberwortel
  • 1.5 el olie
  • 1.5 el boter

Bereiding

  1. Neem deĀ biefstukjes 30 minĀ voor het bereiden uit de koelkast, en laat het op temperatuur komen. Dep het voor het bereidenĀ met keukenpapier droog.
  2. Halveer deĀ rode peperĀ en verwijder de zaadjes. Schil deĀ gemberĀ en hak de gember en rode peper heel fijn. Meng de gember en rode peper met deĀ zonnebloemolie.
  3. Verhit een klontje boterĀ in het gourmetpannetje en wacht tot het bruin kleurt of bestrijk het vlees voor het bereiden op de grillplaat van het gourmetstel met de boter.Ā BakĀ deĀ biefstukĀ tijdens het gourmetten in ongeveer 5 min. rosĆ© en keer regelmatig.
  4. Bestrijk de biefstukken vlak voor het einde van de braadtijd aan beide kanten met het gember en rode pepermengsel en bak ze nog kort aan beide kanten Breng eventueel op smaak met een beetje zout.

Eet smakelijk!

 
0