Nice tot Meat is de oudste en een van de grootste horecaslagers van Nederland en leverancier van sterrenchefs. Het is een familiebedrijf met zo’n 1200 klanten in de top van de Nederlandse markt. Nice to Meat telt circa honderd medewerkers. Nice to Meat bedient zeer veel horecagelegenheden van Michelin restaurants tot leuke eetcafés. Om ook de thuiskok te laten profiteren van het mooie vlees voor de horeca is er voor consumenten ‘Nice to Meat You’ met een webshop en een Pop-up slagerij. Mikel Pouw, links op de foto, is eigenaar van Nice to Meat en Nice to Meat You.
Passie en liefde
Onze passie en liefde voor vlees komt terug in ons doel; liefhebbers van eerlijk en lekker vlees te voorzien van de beste kwaliteit vlees van unieke rassen.
- Vlees van unieke en bijzondere rassen
- Hoge kwaliteit standaard voor alle producten
- Van speciaal geselecteerde duurzame boeren met liefde voor hun vak en hun vee
- Ons vlees is altijd vrij van antibiotica en hormonen