Een loempia met Wagyu. Wellicht wat over de top. Maar dit is zo goed van smaak. Omdat ons Wagyu assortiment zo ruimschoots in de prijzen is gevallen in de World Steak Challenge delen we deze week het recept van Maurice voor Wagyu loempia’s met jullie. Mocht je toch denken van ‘nou ja, een beetje te veel van het goede’, bereid ze dan met MRIJ gehakt en ribeye reepjes. Bijna net zo lekker;)
INGREDIENTEN VOOR DE LOEMPIA DER LOEMPIA’S
BEREIDING VAN DE LOEMPIA DER LOEMPIA’S
Bak de uitjes, peper, gember en knoflook even aan. Voeg het gehakt toe en bak rul. Voeg de kool, wortel, oestersaus, basilicum en sesamolie toe. Leg de vulling op een de loempiavellen en leg er een reepje vlees op. Vouw ze net zo mooi dicht als Maurice dat doet. Bak ze dan in hete olie op 180 graden voor een minuut of 5 goudbruin. Top af met sriracha mayo.
Enjoy!