Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

Voor in het gourmetpannetje: pittige biefstukjes

Ingrediënten

  • 4 kogelbiefstukjes (MRIJ van Piet, of gebruik de biefstukjes uit een van onze Gourmet pakketten)
  • 1 rode peper
  • 30 g verse gemberwortel
  • 1.5 el olie
  • 1.5 el boter

Bereiding

  1. Neem de biefstukjes 30 min voor het bereiden uit de koelkast, en laat het op temperatuur komen. Dep het voor het bereiden met keukenpapier droog.
  2. Halveer de rode peper en verwijder de zaadjes. Schil de gember en hak de gember en rode peper heel fijn. Meng de gember en rode peper met de zonnebloemolie.
  3. Verhit een klontje boter in het gourmetpannetje en wacht tot het bruin kleurt of bestrijk het vlees voor het bereiden op de grillplaat van het gourmetstel met de boter. Bak de biefstuk tijdens het gourmetten in ongeveer 5 min. rosé en keer regelmatig.
  4. Bestrijk de biefstukken vlak voor het einde van de braadtijd aan beide kanten met het gember en rode pepermengsel en bak ze nog kort aan beide kanten Breng eventueel op smaak met een beetje zout.

Eet smakelijk!

 
0