Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

SUNDAY ROAST

MRIJ ROLLADE

Ingrediënten:

  • 1,5 kg MRIJ Rollade van Piet
  • Zout en zwarte peper naar smaak
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels honing
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 eetlepel Dijon-mosterd
  • 4 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 theelepel verse tijmblaadjes
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 kg gemengde groenten (wortels, aardappelen, pastinaken), in stukken
  • Verse peterselie, gehakt (voor garnering)

Instructies:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Dep de MRIJ Rollade droog met keukenpapier en breng op smaak met zout en zwarte peper.
  3. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote ovenbestendige pan op middelhoog vuur. Bak de rollade aan alle kanten goudbruin. Haal de rollade uit de pan en zet opzij.
  4. In een kom, meng honing, sojasaus, Dijon-mosterd, knoflook, tijm en paprikapoeder.
  5. Bestrijk de MRIJ Rollade royaal met het honingmengsel.
  6. Plaats de rollade terug in de pan en schik de groenten eromheen. Besprenkel de groenten met de overgebleven olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  7. Rooster de rollade en groenten in de voorverwarmde oven gedurende 1 tot 2 uur, of totdat de rollade gaar (52 graden Celcius) is en de groenten zacht en goudbruin zijn.
  8. Halverwege de kooktijd, bedruip de rollade met de vrijgekomen sappen en honingmengsel voor extra smaak.
  9. Haal de rollade uit de oven, bedek met aluminiumfolie en laat het 10-15 minuten rusten.
  10. Snijd de rollade in plakken, garneer met verse peterselie en serveer met de geroosterde groenten.

Geniet van deze smaakvolle MRIJ Rollade met een verrukkelijk honing-glazuur, perfect gecombineerd met geroosterde groenten voor een overheerlijke Sunday Roast!

🍯🌿🍖

MRIJ ROLLADE

MRIJ ROLLADE

Oops! We could not locate your form.

0