Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

Japanse Wagyu Niku Tori

 

Ingrediënten:

  • 4 Wagyu Niku Tori
  • ½ dl sojasaus
  • 4 tot 8 kleine aardappels
  • 1 bol knoflook
  • 8 stronken bimi
  • 16 stuks sugarsnaps
  • 8 bosuitjes
  • 1 potje mierikswortel puree

 

BENODIGDHEDEN:

  • 2 koekenpannen met antiaanbaklaag

Bereiding

Aardappels en knoflook poffen (avond tevoren)

Plaats de aardappelen en de hele bol knoflook één uur in de oven op 180 graden.

Haal ze uit de oven en laat volledig afkoelen.

Knoflook mierikswortel puree (volgende dag)

Knijp de gare knoflook uit de bol en meng het met 2 eetlepels mierikswortelpuree.

Voeg wat zout toe en stop het in een spuitzakken of in de punt van een stevig diepvrieszakje.

Eindbereiding (voor het serveren)

Zet op de avond zelf alles klaar voor een vlotte eindbereiding van het gerecht.

  • Haal het vlees 30 minuten van tevoren uit de koelkast
  • Snijd de aardappelen 1 keer doormidden
  • Snijd het groene deel van de bosuitjes en was ze.
  • Snijd de bimi in gelijke stronken
  • Leg de sugarsnaps met de overige groenten bij elkaar op een bordje
  • Leg het spuitzakje met mierikswortel klaar
  • Leg sojasaus klaar
  • Leg de bordjes klaar
  • Verhit de koekenpannen op de middenstand van de warmtebron

PRODUCTEN VOOR DIT RECEPT:

 

JAPANS WAGYU STEAK NIKU TORI 1 spies 30gr*

0