Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

Kalkoengerecht

 

Hét kalkoengerecht als alternatief voor Thanksgiving en Kerst. Met een Italiaanse twist. Makkelijk, snel en lekker!

 

Ingrediënten

  • 1/2 tl olijfolie
  • 4 kalkoenfilets, totaal ongeveer 500 g
  • 350 kippenbouillon
  • rasp en sap van 2 citroenen
  • 25 kappertjes, afgespoeld en gehakt
  • 4 tomaten, grofgehakt
  • grote handvol verse krulpeterselie, grofgehakt

 

Bereiding

Stap 1

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op hoog vuur en voeg de kalkoenfilets toe. Bak 2 min., draai ze een keer om, om de steaks bruin te maken. Voeg de bouillon, citroenschil en -sap, de kappertjes, tomaten en wat kruiden toe. Laat 8 min. sudderen tot de kalkoen gaar is.

 

Stap 2

Voeg de peterselie toe en proef of er nog kruiden bij moeten. Serveer met rijst, seizoensgroenten of salade.

 
0