Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

Black Angus Entrecote aan het spit

Ingrediënten:

  • USA Creekstone van Nice to Meat of de Classic Selection Entrecote
    Touch of Sweet rub van Nice to Meat
  • 1 fles saus BBQ Pitmaster Likkie Lakkie
    1 koolrabi
    4 raapjes
  • 150 gram krieltjes
    1 sjalot
    1 paprika rood
    150gr Mais in blik
    5gr verse bieslook
    50gr volle yoghurt
    1 limoen
    1 knoflook teen
    120gr spekblokjes

Bereidingswijze:

  • Begin met het snijden van de entrecote. De entrecote snijd je in stukken van 2 centimeter dik.
  • Rijg deze stukken aan de spies en doe de rub “Touch of Sweet” over het vlees.
  • Rooster deze 3 minuten aan beide kanten en laat het 15 minuten indirect rustig garen op 120 graden.
  • Kook de krieltjes gaar en giet deze af en laat deze uitstomen.
  • Snijd de volgende ingrediënten voor de krielsalade fijn: Paprika, bieslook, sjalot en knoflook.
  • Bak de spekjes uit
  • Meng de krieltjes met mais, volle yoghurt en de fijngesneden ingrediënten. Maak de salade af met Extra vierge olijfolie en zout en peper.
  • Schil en snijd de knollen in gelijke stukken en wok deze in een hete pan. Daarna snijd je de spitskool in grove stukken en wok deze na 5 minuten mee. Blus af met een eetlepel saus en serveer het met vlees!

PRODUCTEN VOOR DIT RECEPT:

 

RUB A TOUCH OF SWEET

 

USA CREEKSTONE

 

CLASSIC SELECTION ENTRECOTE

0