Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

DE SNELSTE TIMMAHAWK 

 

Tomahawk Tim Coronel

Tomahawk Tim

 

HET SNELLE RECEPT VOOR DE LEKKERSTE TOMAHAWK

 

De BBQ van Tim Coronel is op Camping de Lakens een culinaire hot spot. Dat komt vooral door de Timmahawk. Zijn geheim is simpel:

BEREIDING

Tim: “Een echte Nice to Meat Tomahawk, correctie Timmahawk, laat je lekker langzaam garen op 100 graden naar een kerntemperatuur van 52 graden. Vervolgens even goed af-vlammen. Bestrooi royaal met mooi zeezout, bijvoorbeeld Zeeuwsche Zoute. Je kunt er iedere goed vlammende grill of BBQ voor gebruiken. Mijn dochter eet ‘m het liefst met een tomatensalade en frietjes met mayo.”

 

Ps. Deze Tomahawk is Dry Aged, wat voor extra smaak zorgt. En vers.

 

Bestel hier je Tomahawk Dry Aged

Het bordje van de dochter van Tim was snel leeg!

 

 
0