Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

Feestelijk Wagyu Nikutori tussengerecht

Chef Maurice legt het je allemaal stap voor stap uit in onderstaande video

 

Ingrediƫnten

  • 2x 30 gram Wagyu Nikutori 1x sjalot
  • 2 Ć” 3 tomaten
  • Half pepertje
  • Klein sjalotje
  • Handje koriander
  • 1 tl Ponzu Vinaigrette (te koop in de betere supermarkt of toko) Zelf maken kan ook!
  • Scheutje olie
  • Citroensap naar smaak
  • Peper en zout
  • Klein beetje sesamzaad voor de garnering


Bereiding

  • Ontvel de tomaten zoals in de video en haal de zaadlijsten er uit
  • Snijd er blokjes van en maak de tomaten aan met de olie, peper, sjalotje, citroen, sojasaus, Ponzu en zout
  • Neem de Nikutori steaks uit de verpakking en laat ze op kamertemperatuur komen.
  • Bestrooi ze met zeezout en bak de Nikutori Steaks in 2 minuten per kant goudbruin.
  • Serveer met de tomatensalsa en bestrooi met sesamzaadjes

 

Recept van Maurice Rootinck

0