Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending
Sale!

Ambachtelijke Gelderse Rookworst

250 gram

Aanbieding alleen in de webshop!
Onmisbaar in een echte Hollandse Klassieker, de stamppot. Deze Gelderse (varken) rookworst is ambachtelijk bereidt en gerookt. Geniet er van!

Original price was: 3,99.Current price is: 3,29.

Vandaag besteld morgen in huis

De lekkerste rookworst voor in de stamppot
Ambachtelijk bereid
Op hout gerookt

Additional information

Weight 250 g

Productspecificaties

Artikelnummer
9500180
Artikelnummer
9500180
Verpakking
Vacuum
Herkomst
Nederland
Conditie
Vers

Ingrediënten

  • Varkensvlees (84%)
  • Water (12%)
  • Zout, specerijen, voedingsvezels, emulgator (E450, E451), suiker, azijn, gehydroliseerd plantaardig eiwit, conserveermiddel (E250), houtrook
  • Kruiden: Peper, gemberpoeder, koriander, foelie, mosterdzaad
  • Varkensdarm
  • Rook

Voedingswaarden

Energie
1235 KJ
Vet
31,74 gram
Verzadigd vet
12,18 gram
Koolhydraten
0,67 gram
Waarvan suikers
0,25 gram
Eiwitten
9,76 gram
Zout
2,96 gram
Vezels
0,28

Recept

boerenkool met worst

boerenkool met worst

Comfortfood number 1. Maak dit vooral van te voren en warm op als de tafelgenoten arriveren. Een klassieker met een twist is deze heerlijke boerenkoolschotel.

 

Ingrediënten:

  • 300 gram boerenkool
  • 750 gram kruimige aardappelen
  • uitje gesnipperd
  • 1 rookworst
  • 150 gram spekjes
  • 100 gram geraspte kaas
  • scheutje melk
  • klontje boter
  • mosterd naar smaak
  • half kuipje kruidenkaas
  • nootmuskaat
  • peper en zout

Bereiding:

  1. Kook de boerenkool met de aardappelen gaar en giet ze af, laat uitdampen.
  2. Voeg boter, melk, mosterd, kruidenroomkaas, peper, zout en nootmuskaat toe en stamp alles fijn.
  3. Bak in een ander pannetje de spekreepjes met de gesnipperde uien en voeg dit daarna toe aan het geheel. Schep alles goed door elkaar.
  4. Doe alles in een ovenschaal en verdeel de in plakjes gesneden rookworst eroverheen.
  5. Strooi de kaas erover en zet de ovenschaal 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

0