Dagverse dry-aged hamburger van het Weiderund met nootachtige smaak. Grillen op hoog vuur. Met deze burger patty bouw je de perfecte hamburger!
2,65
Vandaag besteld morgen in huis
Het Weiderund wordt zo genoemd, omdat de runderen vrij kunnen rondlopen in de wei. Het Weiderund is afkomstig van verschillende boerderijen. De fokkers geven de runderen persoonlijke aandacht, waardoor ze gewend zijn aan mensen. Hierdoor kennen de dieren nauwelijks stress. De koeien krijgen van de boer een hoogwaardige en uitgebalanceerde voeding van plantaardige grondstoffen. Weiderund is vrij van antibiotica en hormonen.
Het mooie vetlaagje maakt dat Nice to Meat het vlees zo voortreffelijk kan Dry Agen. Hiervoor wordt overigens alleen het vlees van koeien gebruikt. Van het weiderund zijn de dry aged ribeye en de entrecote beschikbaar. Ook twee stoere steaks met bot, namelijk de dry aged t-bone en tomahawk steak zijn verkrijgbaar bij Nice to Meat.
Dit is een selectie van Nice to Meat zelf, alleen vertrouwelijk vee dat 1 of 2 keer gekalfd heeft. Het zijn meestal rode of roodbonte koeien die of alleen voor vlees of voor vlees en melk gefokt zijn (dubbeldoelras).
Kortom, de Classic Selection Weiderund vlees is een verantwoorde keuze op het bord van de echte vleesliefhebber!
rundvlees, voedingszuren (E262, E300,E301), zout, antiklontermiddel (E551). |