Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

LAMS ACHTERSCHENKEL

2x400 gr

Geniet van de rijke en sappige smaak van onze Lams Achterschenkels. Deze culinaire pareltjes zijn perfect om langzaam te garen, waardoor het vlees boterzacht wordt en de smaken diep doordringen. Of je nu een hartige stoofpot wilt bereiden of een smakelijk braadstuk wilt serveren, onze Lams Achterschenkels zorgen voor een onvergetelijke maaltijd vol smaak en genot.

7,75

Vandaag besteld morgen in huis

Geschikt om in de vriezer te bewaren
Netjes verpakt
De beste voor u geselecteerd
SKU: 4600950 Categories: , , , Tags: , , ,

Description

Het Nieuw-Zeelandse lamsvlees komen van Nieuw-Zeelandse boerenbedrijven, gevestigd op het Noordereiland, waar de gras- gevoerde lammeren in een regelmatig klimaat en in een natuurlijke omgeving naar hartenlust vrij kunnen grazen en bewegen. De speciaal geselecteerde boerenbedrijven moeten aan strikte eisen voldoen op gebied van dierenwelzijn en natuurlijke voeding. Eén van de belangrijkste aspecten hiervoor is; opgroeien in een vrije omgeving. De boeren moeten tevens voldoen aan de internationale eisen op het gebied van dierenwelzijn en bezitten een grondige kennis van de natuurlijke opgroei systemen.

Additional information

Bereiding

Oven, Slow cooking

Conditie

UDG – Uit diepvries geleverd

Herkomst

Nieuw-Zeeland

Houdbaarheid

Zie verpakking

Productspecificaties

Artikelnummer
4600950
Conditie
Uit diepvries geleverd
Herkomst
Nieuw Zeeland
Verpakking
Per 2 vacuum verpakt

Inspiratie & Recept

Gestoofde Lamschenkel met Rode Wijn en Rozemarijn

Ingrediënten:

  • 4 lamschenkels
  • Zout en zwarte peper naar smaak
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui, fijngehakt
  • 2 wortelen, in plakjes gesneden
  • 2 stengels bleekselderij, in plakjes gesneden
  • 4 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 fles rode wijn
  • 2 kopjes runderbouillon
  • 2 takjes verse rozemarijn
  • 2 laurierblaadjes
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • Bloem voor het bestuiven

Instructies:

  1. Verwarm de oven voor op 160°C.
  2. Bestrooi de lamschenkels met zout en zwarte peper, en bestuif ze lichtjes met bloem.
  3. Verhit olijfolie in een ovenbestendige braadpan op middelhoog vuur.
  4. Bak de lamschenkels aan alle kanten goudbruin. Haal ze uit de pan en zet opzij.
  5. Voeg ui, wortelen, bleekselderij en knoflook toe aan de pan. Bak tot de groenten zacht zijn.
  6. Giet de rode wijn in de pan om de aanbaksels los te maken.
  7. Voeg runderbouillon, rozemarijn, laurierblaadjes en tomatenpuree toe. Roer goed.
  8. Leg de lamschenkels terug in de pan en zorg ervoor dat ze grotendeels bedekt zijn met het vloeistofmengsel.
  9. Dek de pan af en zet in de voorverwarmde oven. Laat 2,5 tot 3 uur sudderen, of totdat het vlees mals is.
  10. Verwijder de rozemarijn en laurierblaadjes voor het serveren.

Serveer deze heerlijke gestoofde lamschenkels met aardappelpuree of gestoofde groenten voor een smaakvolle en hartverwarmende maaltijd.

Voedingswaarden

Energie
778,2 kJ
Energie
186 kcal
Vetten
12,1 gr
Koolhydraten
0,7 gr
Suikers
0 gr
Eiwit
18,4 gr
Zout
0,2 gr

0