Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

LAMS FILET NIEUW-ZEELANDS

900gr

Ontdek de pure smaak van Nieuw-Zeeland met onze Lamsfilet. Dit hoogwaardige stuk lamsvlees biedt een unieke en verfijnde smaakervaring. Of je het nu grilt, bakt of braadt, de Lamsfilet uit Nieuw-Zeeland zal je betoveren met zijn sappige malsheid en karakteristieke smaak. Voeg een vleugje Nieuw-Zeelandse culinaire pracht toe aan je maaltijd met onze Lamsfilet en geniet van de smaak van verfijning.

48,95

Vandaag besteld morgen in huis

Geschikt om in de vriezer te bewaren
Netjes verpakt
De beste uit gezocht voor u

Description

Het Nieuw-Zeelandse lamsvlees komen van Nieuw-Zeelandse boerenbedrijven, gevestigd op het Noordereiland, waar de gras- gevoerde lammeren in een regelmatig klimaat en in een natuurlijke omgeving naar hartenlust vrij kunnen grazen en bewegen. De speciaal geselecteerde boerenbedrijven moeten aan strikte eisen voldoen op gebied van dierenwelzijn en natuurlijke voeding. Eén van de belangrijkste aspecten hiervoor is; opgroeien in een vrije omgeving. De boeren moeten tevens voldoen aan de internationale eisen op het gebied van dierenwelzijn en bezitten een grondige kennis van de natuurlijke opgroei systemen.

Additional information

Bereiding

Bakken, Barbecue, Grillen

Conditie

Vers geleverd

Herkomst

Nieuw-Zeeland

Houdbaarheid

Zie verpakking

Productspecificaties

Artikelnummer
4600700
Conditie
Vers
Herkomst
Nieuw Zeeland
Verpakking
Tussen 3-5 stuks vacuum verpakt

Inspiratie & Recept

Gegrilde Lamsfilet met Knoflook en Kruiden

Ingrediënten:

  • 4 lamsfilets
  • Zout en zwarte peper naar smaak

Voor de Knoflook-Kruidenmarinade:

  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 eetlepels verse rozemarijn, fijngehakt
  • 2 eetlepels verse tijm, fijngehakt
  • Sap van 1 citroen
  • 3 eetlepels olijfolie

Instructies:

  1. Verwarm de grill voor op middelhoog vuur.
  2. Bestrooi de lamsfilets met zout en zwarte peper.
  3. Meng in een kom de fijngehakte knoflook, rozemarijn, tijm, citroensap en olijfolie voor de knoflook-kruidenmarinade.
  4. Wrijf de marinade gelijkmatig over de lamsfilets.
  5. Laat de lamsfilets marineren in de koelkast gedurende minimaal 30 minuten.
  6. Haal de lamsfilets uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen.
  7. Grill de lamsfilets ongeveer 3-4 minuten per kant, of totdat ze naar wens gaar zijn.
  8. Laat de gegrilde lamsfilets enkele minuten rusten voordat je ze aansnijdt.

Serveer deze sappige gegrilde lamsfilets met een smaakvolle knoflook-kruidenmarinade als een elegant hoofdgerecht. Combineer met bijgerechten naar keuze voor een heerlijke maaltijd.

Voedingswaarden

Energie
908 kJ
Energie
2,7 kcal
Vetten
16,5 gr
Koolhydraten
0 gr
Suikers
0 gr
Eiwit
17,5 gr
Zout
0 gr

Inspiratie

Vrij grazen en bewegen

Het Nieuw-Zeelandse lamsvlees komt van Nieuw-Zeelandse boerenbedrijven, gevestigd op het Noordereiland. Daar kunnen de gras- gevoerde lammeren in een regelmatig klimaat en in een natuurlijke omgeving naar hartenlust vrij kunnen grazen en bewegen. De speciaal geselecteerde boerenbedrijven moeten aan strikte eisen voldoen op gebied van dierenwelzijn en natuurlijke voeding.

 

Eén van de belangrijkste aspecten hiervoor is; opgroeien in een vrije omgeving. De boeren moeten tevens voldoen aan de internationale eisen op het gebied van dierenwelzijn en bezitten een grondige kennis van de natuurlijke opgroei systemen.


0