Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

BRISKET CREEKSTONE

1.3 -1.7 kg

Brisket van Amerikaanse Black Angus rund is het BBQ vlees bij uitstek! Dit is 1/3 van een hele Creekstone brisket en weegt ca. 1,7kg. Het biedt een geweldige ervaring vol smaak. Of je nu wilt grillen, roken of braden Creekstone brisket verrast altijd!

52,50

Vandaag besteld morgen in huis

Geschikt om te bewaren in de vriezer
Vacuum verpakt
Het beste Amerikaanse vlees
Top vlees voor BBQ wedstrijden!

Description

Deze brisket is van het Creekstone Black Angus rund. Wil je meer lezen of informatie over deze runderen lees dan hier verder.

De runderen van de Creekstone Farms zijn raszuiver en krijgen de laatste 100 dagen een superieur maisdieet. Dit resulteert in mooie zacht zoete vetten in dit vlees. Voor elke barbecue liefhebber is dit echt een feest! Lees hier meer recensies over Creekstone Black Angus vlees.

Productspecificaties

Artikelnummer
1501850
Conditie
Vers
Herkomst
Noord Amerika
Verpakking
vacuum verpakt

Inspiratie & Recept

Creekstone Brisket 1/3 – Slowcooker Sensatie

Ingrediënten:

  • 1/3 Creekstone Brisket
  • Zout en zwarte peper naar smaak
  • 2 eetlepels paprikapoeder
  • 1 eetlepel knoflookpoeder
  • 1 eetlepel uienpoeder
  • 1 theelepel komijn
  • 1 theelepel cayennepeper (optioneel)
  • 1 kopje runderbouillon
  • Barbecuesaus naar keuze

Instructies:

  1. Wrijf de Creekstone Brisket in met zout, peper, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, komijn en cayennepeper.
  2. Verhit een pan op hoog vuur en schroei de brisket aan beide zijden dicht.
  3. Leg de brisket in de slowcooker en voeg runderbouillon toe.
  4. Laat op lage stand 8-10 uur garen tot het vlees mals is.
  5. Haal de brisket eruit, snijd in plakken en besprenkel met barbecuesaus.
  6. Serveer op broodjes of met bijgerechten naar keuze.

Geniet van deze sappige Creekstone Brisket, langzaam gegaard voor een onweerstaanbare smaakexplosie!

Voedingswaarden

Energie
637 kJ
Energie
152 kcal
Vetten
7 gr
Koolhydraten
0 gr
Suikers
0 gr
Eiwit
22,3 gr
Zout
0,135 gr

Video recept met Maurice

Let op! Deze wordt gebruikt voor BBQ wedstrijden! We gaan low & slow. Zet je BBQ ‘s ochtends al aan en leg de Brisket ingesmeerd met olie en rub er op. Zeven uur op 110 graden. Wat ruikt het lekker! Daarna verder garen naar 93 graden kerntemperatuur. Het neemt totaal zo’n 10 a 11 uur in beslag. Hier ga je van genieten!

 


0