Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

SUKADELAPPEN

4x125gr

Ontdek de ultieme sensatie van comfortfood met onze succulente sukadelappen! Dit heerlijke rundvlees, afkomstig uit de meest smaakvolle delen van de rundschouder, is altijd een winterse traktatie. Of je nu kiest voor sudderen, braden of stoven, deze malse sukadelappen zijn makkelijk te bereiden en geven je een onmiskenbaar gevoel van warmte en huiselijkheid.

9,50

Vandaag besteld morgen in huis

Geschikt om te bewaren in de vriezer
Netjes vacuum verpakt
Scherp geprijsd!

Description

Sucadelappen van het eigen huismerk van Nice to Meat. Netjes geportioneerd op ideale porties. De sucadelappen zijn zo verpakt dat deze gemakkelijk te bewaren zijn en makkelijk te plaatsen zijn in uw vriezer.

Additional information

Bereiding

Oven, Slow cooking

Conditie

Vers geleverd

Productspecificaties

Artikelnummer
1151300
Conditie
Vers
Herkomst
Europa
Verpakking
Per 4 vacuum verpakt

Inspiratie & Recept

Sucadelappen in rode wijnsaus:

Ingrediƫnten:

  • 500 gram sukadelappen (4 stukken van 125 gram elk)
  • 2 uien, fijn gesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 wortelen, in plakjes gesneden
  • 250 ml rode wijn
  • 250 ml runderbouillon
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 2 laurierblaadjes
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • Zout en peper naar smaak
  • Bloem om te bestuiven
  • Olijfolie om in te bakken

Bereidingswijze:

  1. Bestrooi de sucadelappen met zout en peper en bestuif ze lichtjes met bloem.
  2. Verhit een scheutje olijfolie in een braadpan op middelhoog vuur. Bak de sucadelappen aan beide zijden goudbruin. Haal ze uit de pan en zet opzij.
  3. Voeg indien nodig wat meer olie toe aan de pan. Bak de ui, knoflook en wortelen tot ze zacht zijn.
  4. Voeg de tomatenpuree toe en bak deze kort mee om de smaken te ontwikkelen.
  5. Blus af met rode wijn en voeg de runderbouillon, laurierblaadjes en tijm toe. Breng het geheel aan de kook.
  6. Leg de sucadelappen terug in de pan en zorg ervoor dat ze goed bedekt zijn met het vocht.
  7. Zet het vuur laag, doe de deksel op de pan en laat het geheel sudderen voor ongeveer 2 tot 2,5 uur, of totdat het vlees lekker mals is geworden.
  8. Controleer tussendoor of er voldoende vocht in de pan zit. Voeg indien nodig wat extra bouillon toe.
  9. Proef de saus en breng op smaak met zout en peper indien nodig.
  10. Serveer de sucadelappen met de rode wijnsaus, bijvoorbeeld met aardappelpuree, pasta of aardappelgratin.

Geniet van je maaltijd!

Voedingswaarden

Energie
566 kJ
Energie
135 kcal
Vetten
5,5 g
Koolhydraten
0
Suikers
0
Eiwit
21,3 g
Zout
0,2 g

Inspiratie


0