Bereiding
- Verwarm de EGG naar 180 graden voor direct grillen op de Cast Iron grid. Als je de kalfsschnitzels nog niet uit de koelkast hebt gehaald is dit het moment, dan kunnen deze nog goed op kamertemperatuur komen.
- Verwarm in de koekenpan een laagje olijfolie en bak daarmee de sjalotjes en 2 tenen knoflook totdat deze glazig en niet verkleurd zijn, voeg hierna de champignons toe en bak deze nog 10 minuten op medium warmte.
- In de tussentijd halveer je de courgette en snijd je deze in 8 partjes per helft. Meng de courgette in een komen met olijfolie peper en zout en zet aan de kant.
- Meng nu de griekse yoghurt met het sap van de citroen, gekruimelde feta, rode peper flakes en peper en zout naar smaak en zet dit afgedekt in de koelkast.
- Voeg de room toe aan de champignons samen met de cognac en runderbouillon, kook dit rustig in tot het de juiste dikte heeft. Hoe langer je dit laat staan hoe meer de saus inkookt. Blijf af en toe doorroeren.