Beef Wellington een echte klassieker voor tijdens de feestdagen
Ben je op zoek naar het beste vlees, waarmee jij de lekkerste Beef Wellington kunt maken? Dan ben je bij Nice to Meat You aan het juiste adres! Wij bieden vlees van de hoogste kwaliteit, waaronder ossenhaas, ideaal voor dit luxe gerecht.
Ossenhaas in bladerdeeg tijdens de feestdagen
Beef Wellington, ook wel ossenhaas in bladerdeeg genoemd, is een klassiek Engels gerecht dat bestaat uit een stuk ossenhaas dat wordt bedekt met een laagje fijngehakte champignons en soms paté. Daarna wordt het vlees ingepakt met bladerdeeg en als geheel in de oven gebakken tot het bladerdeeg goudbruin en krokant is. Dit terwijl de ossenhaas van binnen mals en sappig blijft. Het gerecht staat bekend om de luxe uitstraling en wordt vaak gereserveerd bij speciale gelegenheden, zoals de feestdagen.
Welk vlees voor de Beef Wellington?
Van origine wordt er voor Beef Wellington ossenhaas gebruikt, dit is één van de meest malse stukken vlees van het rund. De zachte structuur en de milde smaak van het vlees, gaat perfect samen met de rijke smaken van de champignons en het bladerdeeg. Bij Nice to Meat You vind je ossenhaas van de hoogste kwaliteit, perfect voor een gerecht, zoals Beef Wellington voor tijdens de feestdagen. Voor variatie kiezen sommigen voor varkenshaas als alternatief voor ossenhaas.