BBQ pakket SMALL

1,08 KG

EK BBQ-pakket: Scoor een Doelpunt en een Worstje!

Ben jij klaar om te juichen voor je favoriete team met een bord vol heerlijk gegrild vlees? Ons EK BBQ-pakket zorgt voor een feestje op de barbecue.

• Speklap: Crunchy en sappig, net als die onverwachte vrije trap in de laatste minuut.
  • Worstje: Perfect gekruid en altijd in topvorm. Dit worstje is de Weghorst van je BBQ!
  • Kipsaté: Malse kip op een spiesje, met een geheime kruidenmix. Net zo mysterieus en lekker als een verrassende overwinning!

1. Speklap:
    • Leg de speklappen op de BBQ en grill ze ongeveer 5-7 minuten per kant, of totdat ze mooi krokant en gaar zijn. Denk aan die spannende laatste minuten van de wedstrijd – zorg dat je speklap een winnende crunch krijgt!
  2. Worstje:
    • Plaats de worstjes op de BBQ en grill ze ongeveer 10-12 minuten. Draai ze regelmatig zodat ze gelijkmatig garen en een mooie bruine kleur krijgen. Ze moeten van alle kanten een gouden medaille verdienen!
  3. Kipsaté:
    • Leg de gemarineerde kipsaté op de BBQ en grill ze ongeveer 8-10 minuten. Draai ze regelmatig zodat alle kanten mooi goudbruin en gaar zijn. Deze spiesjes zijn als de verrassingsinvaller die de wedstrijd beslist – zorg dat ze perfect zijn!

Eet smakelijk en geniet van de wedstrijden! Hup BBQ, hup Nederland!