Altijd de beste kwaliteit vlees
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending
Aanbieding!

SHORTRIBS CREEKSTONE 1,5kg

1.5 kilo

Creekstone Short Ribs, zijn de spareribs van een rund. Het beenvlies is er al af, dus klaar om te gebruiken! Het is een heerlijk stuk vlees voor op de BBQ of in de oven!

Oorspronkelijke prijs was: 56,50.Huidige prijs is: 39,99.

Vandaag besteld morgen in huis

Vers en gekoeld thuis bezorgd
Een prachtproduct van Creekstone
Ideaal voor de BBQ
Bekijk de videorecepten van Maurice

Beschrijving

In de bedrijfsvisie van al onze leveranciers gaat kwaliteit boven kwantiteit. Om een constante, superieure kwaliteit te garanderen, houden ze het hele proces van fok tot slacht volledig in eigen hand. Hun fokprogramma’s zijn gebaseerd op het uitgangspunt dat een superieure smaak van het vlees begint bij een superieure genetische herkomst van de runderen. Zij streven naar optimale raszuiverheid van hun dieren. In de USA krijgt vlees na de slacht op basis van de dooradering een kwaliteitsaanduiding. De beste kwaliteit Creekstone US Black Angus Beef is prime. Gemiddeld haalt slechts 3% van de delen die klassificatie en is 30% choice en 60% select kwaliteit. Het vee graast op de uitgestrekte open weiden van het midden-westen van Amerika (Kansas, Nebraska en Oklahoma). Hierbij volgen de fokkers het uitstekende USDA-programma voor Non Hormone Treated Cattle. Dit waarborgt dat de dieren geen hormonen, antibiotica of dierlijke grondstoffen krijgen toegediend. Om de smaak verder te verfijnen worden ze de laatste 100 dagen bijgevoerd met puur natuurlijke, eerste kwaliteit gele maïs. Dit zorgt voor wit vet en die prachtige dooradering.

Recept Korean Style Short Ribs

Ingredienten:

Shortribs 1.5 kilo

  • Rijstwijn 3 el
  • Sojasaus 5 el
  • 5 cm gember
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • 1 mango in stukjes
  • 1 appel in stukjes

 

Geroosterde sesamzaadjes en lente-uitjes om te garneren.

 

Maak alle ingrediënten fijn in de blender. Leg de shortribs in de marinade in een afsluitbare zak. Verwarm 2 uur sous vide 48 graden.

Verwijder na twee uur de zak, bewaar de marinade. Grill de shortribs op 250 graden. Draai regelmatig en bestrijk met de marinade. Geef de short ribs kleur.

Haal ze van de grill en top af met geroosterde sesamzaadjes en gesneden lente uitjes.

Enjoy!

Recept Short Ribs Slow Grilled met Likkie Lakkie

Slow grilled Short Ribs met Likkie Lakkie & Heat Rub


0